Бизнес Маркетинг

Успешни бизнес ниши за 2021-а година

A

Артикули за трениране в домашни условия

Работата от вкъщи и липсата на спортни центрове накараха мнозина да изберат тренировките вкъщи. Правейки това те  задоволяват не само необходимостта от изразходване на излишните калориим но и им позволява да се отпуснат от натовареното ежедневие. Нека бъдем честни – крос тренажора, велоергометъра и пътеката за бягане са скъпи, трудни за доставка и сглобяване, а и заемат много място което си е предпоставка за скандал с половинката. Точно заради това много хора предприемат закупуването на  фитнес топки, ластици, гирички, постелки за йога и прочие. Мнозина откриха плюсовете в това да тренират в домашни условия вместо да тренират в специализирани зали, което означава че те не само ще продължат да го правят след отварянето на залите, но и ще продължават да обогатяват и занапред  домашният си фитнес  с по-нови продукти.

Аудио системи

Стоенето в нас води до по-големи изисквания към аудио устройствата. Слушаме музика докато работим, чистим и готвим, както и при домашни партита. Дори и докато гледаме филм усещаме липсата на озвучителните системи от киното. Bluetooth колонките, съраунд системите и саундбаровете стават все по-желани аксесоари.  Те идват в много ценови диапазони както и с различни дизайни, към които потребителите проявяват все по-силен интерес.

Онлайн магазин с насоченост към домашните любимци

Хората отделят все повече средства за да глезят своите космати приятели в света на онлайн търговията. Наблюдава се и все по-голямо развитие на хуманност и човечност към животните.Конкурентността на нишата е сравнително малка, което предпоставя за лесно навлизане на пазара. Има възможност за продажба на собствени продукти както и за дропшипинг на вече наложени марки. Процентите на печалба в тази ниша са едни от най-големите.

Онлайн магазин за умни устройства

Можете ли да визуализирате вашият дом, в който всички устройства са свързани с телефона ви и можете да ги командвате от разстояние или с гласа си? Чрез напредването на технологиите последно време това вече е възможно. Тази индустрия, която ви позволява като се събудите да си отворите завесите и да си пуснете музика и кафе без дори да ставате от леглото се очаква да се развива с главоломни темпове през следващите от 2 до 4 години. Поради икономическата ситуация в България аудиторията е все още сравнително малко, но със сигурност ще набира все по-голяма популярност.

Продукти за дезинфекция

Нужно е да се примирим с факта, че дори когато отминат тези времена на карантина дезинфектантите ще останат в джоба на якето, дамската чанта и входа на всеки магазин. Тези продукти регистрираха своя пик по време на пандемията.

Еко Продукти

Природата страда от хората. Тази тема става все по-популярна и хората осъзнават щетите, които нанасят на околната среда. Алтернативи на пластмасовите прибори и съдове за храна са една малка част от разградимите продукти, които все повече събират погледите на хората. Вече дори можем да намерим многократни еко бебешки пелени например. Има и много други продукти, които ще убедят потребителите в своите предимства.

Тази година се очаква да е по-силна от която и да е била предишна за онлайн търговията. Пазаруването онлайн набира все по-голяма популярност, а артикулите, които се предлагат, често са много повече отколкото в магазините по улицата. Много онлайн магазини залагат на стил, концепция, философия и начин на живот, които излизат извън чисто битовите нужди за оцеляване. Сега е момента да мислим за напред и да положим основите на успешна онлайн търговия която да бъде едновременно перспективна и актуална.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *