Публикуван
Юли 07, 2021
Категория
Изработка / Оптимизация
Клиент
СИН КАРС

01. Уеб сайт

02. За СИН КАРС ИНДЪРСТРИ

Б

Бизнесът стартира през 2012 г. със създаването на компанията „Син Карс Интернешънъл” ЕООД първия български спортен и състезателен автомобил SIN R1. Хомологирането му за GT4 шампионата в световен мащаб и стъпването с продажби на 3 континета са доказателства за натрупания опит и успешната реализация на продуктите на компанията. След близо 10 години тестване, прототипване, участие в състезания и многобройни изложения, създадохме и наложихме марката SIN CARS не само в Европа, но и в Австралия и Америка. През 2016 г. получихме европейско одобрение за производител на автомобили.

Направените разходи за разработване, развитие и тестване на автомобилите и електромобилите на компанията, инвестициите в маркетинг с цел популяризиране на продуктите, технологичния напредък, както и разходите за участие в панаири и изложения са вече факт. Първоначалният етап от инвестицията е преминат, което означава, че критичната точка за компанията е преодолян.

Във връзка с опитите за намаляне на вредните емисии и електрифицирането в световен мащаб, проектът на компанията за производство на електромобили е естественото продължение на бизнеса.

Натрупаният опит в производството на спортни автомобили пренесохме в създаването на по-масов продукт. През 2018 г. компанията пое в нова посока с производството на мултифункционалната градска платформа L CITY, насочена към разширяващия се пазарен дял на електромобили и опазването на околната среда.

 Урбанизацията в големите градове води до нарастваща нужда от „зелена“ система за движение, особено в централните градски зони. Целта пред компанията е първоначално производство на малки серии електромобили и планово разрастване на производствените мощности.

03. Начална Страница